Lauras løgn om graviditet stak helt af: Endte i dobbeltbegravelse af dukker

11/02/2021 20:42

|

Redaktionen

Foto: VK.com/MVD Dagestan

Mest læste i dag

En russisk kvinde blev fanget i en løgn, og kunne ikke få sig selv til at indrømme før det var alt, alt for sent.

Sidste år tog den russiske kvinde Laura Daudov en beslutning, der skulle vise sig på lang sigt at være rigtig, rigtig dårlig.

Hun fortalte nemlig, af stadig uklare årsager, sin mand at hun var gravid. Det var en besked manden blev utroligt glad for, og den glæde i hans øjne kunne Laura ikke få sig selv til at slukke. Så hvad der startede som en mærkelig lille løgn, udviklede sig pludselig til et ni måneder langt svindelnummer.

”Jeg ville ikke gøre ham ked af det, så derfor besluttede jeg mig for at luve og forfalske min graviditet,” – siger hun til Metro, og fortsætter:

”Nogle gange følte jeg, at min mave voksede. Jeg følte mig gravid. I januar kiggede jeg efter babyvugger. Det er svært at forklare, for jeg vidste, at jeg ikke var gravid, men jeg kunne ikke lade være med at lade som om,”

Da ’tiden’ så ’nærmede’ sig, besluttede Laura sig for at leje en lejlighed tæt på sygehuset, og kunne den 3. februar dele en fantastisk nyhed, de havde fået tvillinger.

Glæden var dog kort, da hun under en uge senere kunne fortælle sin mand at tvillingerne begge var døde af hjerneblødninger. Parret blev derfor enige om at begrave tvillingerne ved mandens familiegravsted.

Laura havde dækket de to dukker med ligklæder, og så ud til at kunne slippe afsted med den vilde løgn, lige indtil en af mandens venner, der deltog i begravelsen, sagde til faren, at han i det mindste var nødt til at se børnenes ansigtet.

Og således blev den ni måneder lange, og næsten helt succesfulde løgn opdaget.

Historien melder desværre intet om, hvordan manden reagerede videre, på den vilde opdagelse han pludselig gjorde sig.