Kvinde får elektriker på besøg: Så efterlader elektrikeren et foruroligende brev til hende

24/08/2023 12:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
En kvinde fik besøg af en elektriker, men det var ikke kun lyset, han prøvede at lave.

Mest læste i dag

En kvinde blev forbløffet, da en elektriker forsøgte at flirte med hende, selvom han var klar over, at hun var gift. Men historien tog en endnu mere overraskende drejning.

Maceon McCracken, en amerikansk kvinde, besluttede sig for at dele sin chokerende oplevelse på TikTok for at afsløre en usædvanlig situation.

I en video fortalte hun, hvordan episoden udspillede sig, mens hun arbejdede i sin mands møbelbutik.

"I det øjeblik, hvor min mand Colton og hans far Dave var optaget i udstillingslokalet, dukkede elektrikeren op. Han skulle justere en ventilator, der hang lige over mit hoved," berettede Maceon.

"I et forsøg på at hjælpe ham med at få en gaffeltruck ind, flyttede jeg senge og sofaer rundt. Jeg spurgte ham, om han ville give en hånd med sengene, og hans svar var 'Jeg ville hellere tage ordrer fra dig uanset hvad'."

Selvom kommentaren virkede mærkelig, valgte hun at ignorere den og fortsatte med at arbejde på kontoret. Dette er beskrevet i en artikel i Dailystar.

En kort tid efter bad elektrikeren om at bruge toilettet, og det var da han kom med sin overraskende udtalelse til Maceon: "Du er virkelig smuk." Han tilføjede: "Det sårede mig at høre, at du var gift. Men det ændrer ikke noget for mig. Hvis du nogensinde har lyst til at hænge ud, så lad mig det vide. Jeg skubbede en seddel ind i puderne på en af sofaerne derude, mens vi flyttede dem."

Foto: TikTok

Maceon var vred og valgte at informere sin mand om elektrikerens uheldige henvendelse.

Seddelen lød: "Jeg prøver ikke at skabe problemer for dig, men jeg kan ikke lade være med at bemærke din skønhed, selvom du er gift. Hvis du nogensinde har lyst til at have det sjovt eller noget i den retning, vil jeg være mere end klar."

Mandens navn, Colton, konfronterede elektrikeren og advarede ham om ikke længere at efterlade sedler til hans kone på møblerne.

Elektrikeren undskyldte og påstod, at der var tale om en "misforståelse".