Kvinde er 108 år gammel: Hendes 'hemmelighed' til et langt liv skaber blandede reaktioner

03/04/2024 15:10

|

Nicolai Busekist

Der er ikke tale om den ældre dame fra historien. Dette er et modelfoto (Foto: Shutterstock)
Ada Daniel er allerede 108 år gammel og bor på et plejehjem, hvor hendes plejer tager sig kærligt af hende. Hun har næsten ingen familie. Ikke underligt, da den aldrende kvinde er overbevist om, at den, der ikke har børn, lever længere.

Mest læste i dag

Ada Daniel blev født i 1915. Den engelske kvinde oplevede to verdenskrige og overlevede en pandemi. Den 1. juni sidste år kunne den sociale dame fejre sin 108. fødselsdag.

Og på plejehjemmet, hvor hun bor, kom man på noget helt særligt. Ifølge New York Post startede hendes plejer Kelly en opfordring på Facebook og bad om fødselsdagskort.

Næsten 300 endte med at sende fødselsdagskort i retning af den ældre kvinde. Den gamle dame var meget glad for dem. 'Overvældet' havde hun faktisk været, lød det fra plejer Kelly.

Mange gratulanter ønskede naturligvis at vide, hvad 'hemmeligheden' bag hendes lange liv var.

"At være beskæftiget," var en af grundene til hendes lange liv, forklarede Ada Daniel dengang. Netop dette var også grunden til, at hun først flyttede ind på plejehjemmet i en alder af 103 år.

Men hendes plejer Kelly afslørede også, at hun altid har 'foretrukket sine hunde frem for mennesker'. Hun har ejet seks forskellige hunde i løbet af sit lange liv, men hun har aldrig fået børn.

"Jeg tror, det gælder for mange mennesker," sagde den erfarne plejer og tilføjede: "Hun har ikke meget familie."

Kun hendes grandnevø og tip-tip-tip-niece har ønsket at besøge hende på plejehjemmet, men det gør de til gengæld meget ofte, sagde hun.

Det var de firbenede venner, der motiverede den 108-årige hele hendes liv, konkluderede plejeren og antydede, at den aldrende dame aldrig ønskede at få børn.

Hendes mand døde i en alder af 73 år. Siden da levede Ada Daniel alene i sit lille hus på landet, indtil hun flyttede ind på plejehjemmet.