Hunden Benji har været hjemløs hele livet: Se det hjerteskærende øjeblik, da han for første gang oplever kærlighed

27/03/2024 07:32

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Youtube
Efter at have levet et hårdt liv uden kærlighed, var det særdeles svært for Benji, da redningsfolkene forsøgte at komme tæt på ham.

Mest læste i dag

Gennem hele sin tilværelse havde Benji vandret gennem livet uden et hjem eller en familie til at passe på ham. Hans liv ændrede sig dramatisk, da han endelig blev reddet fra gaderne, hvilket rejste spørgsmålet om, hvordan han ville håndtere sin første interaktion med mennesker.

En viral video fangede hele Benjis redningsproces, hvor redningsholdet måtte løbe efter ham og til sidst fange ham med en lasso, en proces der var hjerteskærende ikke kun pga. hans forsøg på at undslippe, men også hans beklagelige fysiske tilstand.

Benjis pels var så hårdt angrebet af parasitter, at det blev nødvendigt at klippe alt hans hår af for at komme de talrige lus og insekter til livs, der havde gjort hans pels til deres bopæl.

Efter han var blevet klippet og gjort ren, stod Benji over for sin største udfordring: at lære at acceptere og udvise kærlighed. Lisa Chiarelli, en frivillig fra organisationen Hope for Paws, tog Benji til sig, hvor han blev introduceret for Lola og Frankie, to andre hunde som også havde haft et hårdt liv på gaden.

Det tog ham ti dage at vænne sig til sit nye liv. Benjis angst var så intens, at han i starten knap nok turde bevæge sig eller udtrykke kærlighed.

Et udfordrende liv kan efterlade dybe spor, men med omsorgsfulde mennesker ved sin side er det muligt at finde tilbage til den rette sti og åbne sit hjerte for kærligheden igen.