Frustreret beboer truer med at smøre naboens bil ind i Vaseline efter skænderi om parkeringsplads

03/04/2024 11:04

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock.com
En træt og frustreret beboer har truet sin nabo med en drilsk hævn, fordi vedkommende blev ved med at stjæle en reserveret parkeringsplads.

Mest læste i dag

Ejeren af parkeringspladsen efterlod en seddel på naboens køretøj med en advarsel om hævn, hvis de parkerede der igen. Det er meget tydeligt, at det ikke er første gang, at det er sket. Derfor har det til sidst presset ejeren af pladsen til at reagere.

"Parkeringspladsen, du bruger, er reserveret til mig. Jeg har taget et billede af din nummerplade, men har ikke ringet efter en bugseringsvogn... denne gang," stod der ifølge mediet Marvelousa på sedlen.

"Næste gang vil jeg smøre dine dørhåndtag og vinduesviskere ind i Vaseline og derefter ringe efter bugseringsvognen. Lyder det fair? Godt. Nyd din snævre flugt i aften."

Det vides ikke, om føreren tog advarslen til sig, eller om bilen faktisk blev udsat for Vaseline-angrebet. Det skriver mediet Newshub. Hvad der dog til gengæld står klart er, at ejeren af pladsen var meget frustreret over det.

Dette er ikke første gang, at en bilist har besluttet sig for at tage frustrationer i egne hænder. En husejer har tidligere afsløret, hvordan han besluttede sig for at pakke naboens bil ind i cellofan, fordi deres køretøj blokerede hans indkørsel i mere end et døgn.

Heldigvis tog føreren det med godt humør - og sagde, de ikke ville parkere der igen.

"Hun undskyldte meget. Hun sagde: 'Meget sjovt'. Og sagde, at hun ikke vil parkere der igen," sagde Tobe Bailey ifølge The Mirror.

"Det tog hende kun et par minutter at fjerne indpakningen, og hendes bil var renere bagefter."

Man skal dog passe på med at gøre sådanne ting. Hvis det forårsager skader på bilen, kan det i værste fald blive betragtet som hærværk.