For 1 år siden var Astrud alkoholiker og hjemløs: Nu har hun vundet skønhedskonkurrence

10/05/2023 10:19

|

Thea Andersen

Foto: Instagram
Astrud Theadora Caldwell har kæmpet en lang kamp mod psykisk sygdom, hjemløshed og en voldelig ekskæreste. Men nu har hun forvandlet sit liv og håber at kunne konkurrere om titlen Miss Great Britain efter at være blevet kronet som Miss Kelvingrove.

Mest læste i dag

For blot et år siden var det ikke til at forestille sig, at Astrud ville kunne opnå denne bedrift.

Hun blev smidt ud af sin familie som 16-årig og havnede på gaden og i hjemløse krisecentre, hvor hun drak for meget og levede et liv i destruktive og voldelige forhold.

Men efter at have kæmpet sig igennem disse svære tider, lykkedes det hende at få en lejlighed fra et boligselskab i Glasgow og at komme på fode igen ved at arbejde hårdt og holde op med at drikke, skriver Sosialnytt.

- Du aner ikke, hvor stressende mit liv var, men jeg vil gerne fortælle folk, at det er muligt at starte forfra, fortæller Astrud til Daily Record og fortsætter:

- Jeg arbejdede mig op. Jeg holdt op med at drikke. At få mit eget hjem betød, at jeg kunne tjene mine egne penge. På et tidspunkt arbejdede jeg syv dage om ugen og havde en række jobs. Jeg var receptionist, fabriksarbejder, bartender og frisørassistent. Alt sammen bare for at komme på fode igen.

Nu har Astrud også genoprettet forbindelsen til sin familie, og hendes mor er meget stolt af hende.

- Mor og jeg er tættere på end nogensinde. Hun er virkelig stolt af mig, siger hun.

Næste skridt for den 21-årige er at deltage i Miss Glasgow-konkurrencen og derefter forhåbentlig i Miss Great Britain-konkurrencen.

Og Astruds historie viser, at det er muligt at komme igennem selv de sværeste tider og at opnå store ting, hvis man arbejder hårdt og holder fast i håbet.

Som Astrud selv siger: "Det er muligt at starte forfra, og det er muligt at opnå de ting, du vil opnå."