Firma tilbyder 70.000 kroner til den person som kan gå en hel måned uden sin telefon

05/02/2024 05:17

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Hvis du har lyst til at tjene nogle penge, mens du drastisk reducerer din skærmtid, ville denne viljestyrkeprøve være perfekt for dig.

Mest læste i dag

En virksomhed tilbyder en solid sum på £8,000 (svarende til 69.500 danske kroner) til dem, der kan holde sig væk fra deres telefon i en hel måned - en udfordring, der måske lyder som en prøvelse for mange.

Dette initiativ kommer fra det islandske skyr-yoghurtmærke Siggi's, der har skabt deres egen version af 'tør januar'. I stedet for at afstå fra ens yndlingsdrik skal deltagerne dog afholde sig fra at bruge den teknologi, der normalt er fastgjort til deres hofter.

Siggi's Digital Detox-program opfordrer deltagere til at slippe deres smartphones i 30 dage i håb om at skærpe deres opmærksomhed på verden omkring dem.

Ifølge LADbible tror Siggi's på at leve et enklere liv med færre distraktioner, med telefonerne som den største distraktion. Den gennemsnitlige person bruger angiveligt 5,4 timer dagligt på at scrolle gennem nonsens på deres mobil. Forestil dig alt det, vi kunne opnå, hvis ikke TikTok var så vanedannende.

Kristina Drociak, direktør for PR og digital strategi hos Siggi's, siger, at udfordringen handler om at vende tilbage til det grundlæggende med en klaptelefon, så folk kan starte 2024 på den rigtige fod.

Brandets ethos drejer sig om at eliminere det unødvendige, og ligesom færre ingredienser i yoghurt mener de, at færre digitale distraktioner kan gøre livet mere tilfredsstillende. Målet med programmet er at vise fordelene ved at være digitalfri og forhåbentlig starte sunde vaner i 2024 og fremover.

Hvis du føler dig klar til udfordringen, kan du ansøge på Siggi's hjemmeside inden den 31. januar. Du skal sende et overtalende essay på mellem 100-500 ord, der forklarer, hvorfor du ville have gavn af en digital detox og hvordan det vil påvirke dig positivt i overensstemmelse med Siggi's brandfilosofi.

Ti heldige vindere vil blive annonceret i den første uge af februar, hver modtager £8,000, en låseboks til deres telefon, en klaptelefon i bytte og et forudbetalt simkort til en måned. Og som en ekstra bonus får du tre måneders forsyning af Siggi's yoghurt for at holde dig beskæftiget. Det er virkelig en no-brainer.

Ansøgere skal være 18 år eller ældre, og der er et par andre begrænsninger, der gælder, men du kan få det fulde overblik over alle detaljerne her.