Fem-årig dreng får anfald og drukner i bad

26/01/2022 13:18

|

Christina Hansen

Foto: The Mirror

Mest læste i dag

En dreng på fem år druknede i bad, da hans mor pakkede gaver ind - få dage efter faderens død, det skriver The Mirror.

Jayden-Jay Silvester fra Stoke-on-Trent blev fundet livløs i badet af sin bedstemor og på trods af hans mors og paramedicineres indsats for at redde ham, døde han senere på hospitalet.

Jayden-Jay, havde taget et bad, da mor Lisa Johnson pakkede gaver ind i et nærliggende værelse.

En ung dreng fik et anfald i et bad og druknede, mens hans mor pakkede fødselsdagsgaver ind til sin bror i værelset ved siden af.

Jayden-Jay Silvester, blev fundet uden at reagere nytårsaften og på trods af indsatsen fra mor Lisa Johnson og paramedicinere døde han senere på hospitalet.

Tragedien kom 34 dage efter hans far, Jasons død i november, rapporterer Stoke på Trent Live.

Lisa fortalte tidligere på dagen, at hun havde taget sin søn og hans yngre bror Oscar med på indkøb efter balloner forud for Oscars fødselsdag næste dag.

Hun havde planlagt en tur til parken senere.

Den sørgende mor, der beskriver sin søn som en "kærlig søn og bror", sagde ved efterforskningen: "Jayden-Jay kom ovenpå og spurgte, om han måtte tage et bad, og han tog til sit hoved i smerte.

Jayden-Jay havde en forhistorie med anfald,

"Jeg gik på badeværelset, åbnede begge haner og puttede noget shampoo i vandet.

Badet var halvt fyldt.

Jeg lagde ham selv i badet. "Jeg sørgede for, at han var okay...jeg gik ind i soveværelset og fortsatte med at pakke gaver ind.

"Mellem fem og 10 minutter senere råbte jeg til Jayden-Jay for at spørge, om han var okay, og det sagde han, at han var.

"Jeg havde kun én gave tilbage at pakke ind, men jeg var løbet tør for papir. Hans bedstemor kom for aflevere noget indpakningspapir, og jeg bad hende tjekke til Jayden-Jay.

"Jeg hørte hende skrige, og jeg løb ind på badeværelset, hun trak ham fra badet, og jeg startede HLR og hjertemassage."

En 999-operatør talte Lisa igennem, hvordan man laver hjerte-lunge-redning, indtil akutpersonale ankom, og Jayden-Jay blev bragt til Royal Stoke University Hospital.

Undersøgelsen viste, at Jayden-Jay var blevet født kun 24 uger gammel og tilbragte 101 dage på en neonatal enhed og havde en historie med anfald.

En obduktion blev udført på Jayden-Jay, som gav en medicinsk dødsårsag som drukning sekundært til anfald.

Som konklusion, at dødsfaldet skyldtes naturlige årsager, siger retsmediciner for Stoke-on-Trent og North Staffordshire Emma Serrano: "På en overvejelse af sandsynligheden fik han et anfald, mens han var i badet, og det fik ham til at gå under vandet og passere væk. "Han havde en historie med anfald, da han var yngre og havde feber. "Desværre, fordi han fik et anfald, mens han var i badet druknede han."