Far er rasende efter hans søn blev nægtet ‘børnemenu’ på restaurant: Årsagen vil overraske dig

11/10/2023 14:59

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
Der er mange fordele ved at være barn.

Mest læste i dag

Du har ingen regninger at bekymre dig om, du kan nyde hele seks timer om dagen i selskab med dine nærmeste venner og slippe for den daglige stress.

Når du går ud for at spise på næsten enhver restaurant, kan du også forvente at forkæle dine smagsløg med de velsmagende, klassiske børnemåltider.

Ikke desto mindre oplevede en ung dreng for nylig en noget usædvanlig situation, da han blev nægtet adgang til de eftertragtede børneretter, blot fordi restauranten mente, han var for høj.

Det er ganske almindeligt, at de fleste spisesteder har en aldersgrænse for børnemenuen, typisk omkring 12 eller 13 år.

Men på den kinesiske restaurant Wong Ting i Sheffield, South Yorkshire, greb personalet til et målebånd, da Joshua og hans familie spiste der.

Restauranten påstod, at Joshua, selvom han kun var 11 år gammel, målte over 150 cm og derfor ikke kvalificerede sig til et børnemåltid. Derfor blev han behandlet som en voksen.

Restaurantens højdegrænse var på 4 fod og 6 tommer. Craig, Joshuas far, blev informeret om dette, og det medførte en betydelig ærgrelse for ham. Ifølge LADbible udtalte Craig: "Min aften blev ødelagt, og jeg var virkelig irriteret. Jeg ønskede blot at betale regningen og forlade stedet sent på aftenen."

Han tilføjede yderligere: "Hvis Joshua havde været en 15- eller 16-årig ung mand eller havde været på gymnasiet, ville vi have forstået det fuldt ud. Men han er kun lige begyndt sit sidste år i folkeskolen og er netop fyldt 11 - han går endnu ikke på gymnasiet. Jeg var virkelig forarget."

På restauranten kostede et børnemåltid kun £10, men på grund af den tvivlsomme klassifikation som voksen blev Joshuas tallerken pludselig prissat til £22,50.