Fans i chok: Ung kvindelig motorcykelstjerne er en 50-årig mand

19/03/2021 14:30

|

Redaktionen

Foto: @azusagakuyuki/Twitter

Mest læste i dag

Den Japanske motorcyklist, og aktive bruger af sociale medier, kendt under navnet @azusagakuyuki, har chokeret sine mange tusinde følgere, ved slet ikke at være en ung smuk kvinde, men i stedet en 50-årig mand.

Mange tusind følgere på sociale medier troede at de fulgte med i det eksotiske liv hos en ung japansk kvinde der nød at køre på motorcykel og dele billeder af sig selv.

Livet som følgere på den anden side af skærmen så var da også meget eksotisk, men det viser sig at personen, langt fra var den han/hun udgav sig for at være - det skriver Daily Star.

Det var dog ikke kun motorcykellivet på de åbne veje der blev dokumenteret på sociale medier. @azusagakuyuki lagde nemlig også til tider billeder af sig selv, i en seng, tilsyneladende med ganske lidt tøj på, op på diverse medieplatforme.

Derfor er der også rigtig mange, der blev ganske chokerede, da et japansk filmhold fangede det øjeblik hvor manden tog sin hjelm af.

Foto: @azusagakuyuki/Twitter

Det var nemlig et noget andet syn, end hvad følgerne var vandt til at se.

Håret var det samme, men ellers lignede manden ikke ret meget den unge kvinde, han havde udgivet sig for at være.

Derfor måtte manden naturligvis også krybe til korset, og indrømme at det hele havde været et svindelnummer, hvilket, ikke så overraskende, førte en del negative kommentarer med sig.

”Det her er grunden til, at man ikke kan stole på sociale medier overhovedet,” – har en skrevet om afsløringen, mens en anden tilføjer:

”Faldt folk virkelig for det her? Det ansigt ser falsk ud, og prøv at se den behårede arm,”