Europas ældste menneske overlever corona – Uden symptomer

10/02/2021 14:48

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

En 116 år gammel kvinde fra Frankrig blev smittet med corona, men oplevede end ikke symptomer.

Lucie Randon er navnet på Europas ældste kvinde, der på torsdag, den 11. februar, fylder 117 år – Det skriver Ladbible.com

Lucie Randon blev født i 1904, og har derfor oplevet, blandt meget andet, to verdenskrige. I 1944 blev hun nonne, og har været det lige siden.  

At et menneske overhovedet lever i 116 år, er utroligt, så da Lucille Randon blev smittet med corona, har dem omkring hende nok frygtet det værste.

Det skulle vise sig at være ubegrundet, eftersom den snart 117 år gamle kvinde klarede sig igennem corona-forløbet uden symptomer.

”Jeg vidste ikke engang, at jeg havde det,” – Sagde hun til et det franske medie BFM.

Livet kan dog ikke være helt nemt, som snart 117-årig, og den gamle nonne er da også både blind og i kørestol. Derfor var hun heller ikke bange, da hun blev testet positiv.

”Jeg var ikke bange, for jeg var ikke bange for at dø,” – Siger hun til BFM og tilføjer:

”Jeg ar glad for at være med dig (journalisten, red.), men jeg ville ønske at være et andet sted – for at være samen med min storebror, og mine bedsteforældre,”

I morgen fylder Lucie Randon så 117 år, men får stadig ikke prisen som verdens ældste, levende, menneske, da japanske Kane Takana ifølge Gerontology Research Group er 118 år gammel.