Efterlader kat og hund alene hjemme: Ejere lamslåede over, hvad de ser på overvågningskameraet

04/12/2023 08:01

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Reddit
Det er ikke altid let at være adskilt fra sine kæledyr, ligesom det også kan være svært for kæledyrene at undvære deres ejere. Da Nova og Simba for første gang skulle være alene hjemme, gik det ikke som ejerene havde forventet.

Mest læste i dag

"Brugeren med navnet "Aerial_Engage" på Reddit deler, at vi rejste for første gang for at tilbringe ferien med vores familie. Bag dette brugernavn skjuler sig en kvinde fra Florida, som også delte nogle optagelser fra et overvågningskamera, der var installeret i hendes hjem.

Selvom kvinden og hendes partner havde hyret en dyrepasser, der kom flere gange om dagen for at fodre, lege med dyrene og tage sig af de firbenede venner, blev katten Nova og hunden Simba ofte efterladt alene i lange perioder.

Optagelserne fra overvågningskameraet viser, at katten tilsyneladende kunne håndtere adskillelsen fra sine ejere uden problemer, mens hunden Simba så ud til at være trist over ikke at have sine ejere i nærheden.

På optagelserne ses Golden Retrieveren ofte opholde sig ét sted og se ængstelig ud. Nova synes at opfange denne bekymring eller angst og kommer flere gange over til hunden for at kysse eller kæle med Simba, så den tre-årige hund ikke føler sig trist og ensom.

Ejerne af de to lodne venner blev overraskede over denne adfærd. Kvinden forklarer: "De var tætte, men vores kat er faktisk yngre end vores hund, så vi var overraskede over at se ham opføre sig som en storebror og trøste ham," fortæller hun Newsweek.

I hverdagen interagerer de to dyr ikke så meget med hinanden. Kvinden forklarer, at det er sjældent, at katten opfører sig så kærligt over for hunden. Derfor kom det som en overraskelse for ejerne, da de så optagelserne fra deres sikkerhedskamera. På trods af alt ser det ud til, at Nova og Simba er tæt forbundet."

Du kan se videoen her