Blev kaldt “verdens smukkeste tvillinger”: Sådan ser de ud i dag

06/07/2023 10:14

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
“Verdens smukkeste tvillinger” er lige fyldt 12 år, og det er godt 5 år siden, at deres mor delte det første billede af dem på det populære sociale medie Instagram.

Mest læste i dag

Ikke mange kender tvillingeparret Leah og Ava, men næsten alle kan se, at de blev kaldt 'Verdens smukkeste tvillinger'. Det hele begyndte, da deres mor, der var 39 år gammel, oprettede en Instagram-konto på deres syv års fødselsdag. Siden da er der sket meget for de to unge tvillinger. Nu er de blevet 12 år gamle, og de modtager stadig masser af henvendelser fra store modevirksomheder og modelbureauer. Sådan ser de ud i dag:

Foto: Privat

Dog er der ikke alle, der er begejstrede for dem, på trods af den positive opmærksomhed, de generelt har fået. Flere Instagram-brugere har anklaget moren for at udnytte sine døtres udseende for at tjene penge. Hun understreger dog, at begge piger har det godt og er glade børn med masser af venner og leg. Det britiske medie Socialssnyt har rapporteret dette.

Selvom nogle brugere kommer med anklager, fortsætter billederne af tvillingerne med at begejstre på Instagram. Deres arbejde har båret frugt, da de stadig får masser af modeljobs, og i øjeblikket er de 12-årige tvillinger involveret i en kampagne for jeans-giganten Levi’s.