Billede udløser voldsom kritik af flyselskab: Er det mad eller afføring?

07/04/2024 07:54

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Billedet har fået så meget opmærksomhed, at flyselskabet har reageret.

Mest læste i dag

Danske borgere er generelt ikke anset for at være flittige brugere af det sociale medie Reddit. De få danskere, der dog frekventerer platformen, anvender den ofte til at udveksle rygter om velkendte personligheder og influencere fra Danmark.

Reddit er hjemsted for et enormt antal fora, eller "subreddits" som de korrekt benævnes, der tæller over tre millioner unikke subreddits.

Dette betyder, at der næsten findes et subreddit for ethvert tænkeligt emne, inklusiv et dedikeret til det australske luftfartsselskab Qantas.

Inden for dette specifikke subreddit blev der den 18. marts delt et foto af en ret, en passager modtog på en flyrejse, rapporterer B.T.

Fotoet vakte straks opsigt, da det på ingen måde var tiltalende at se på. Der var bred enighed om, at det mindede om opkast.

Foto: Reddit

"Folk spørger forbløffet: 'Hvad er det for en sammensætning? Er det pasta? En pie? Eller bare resterne fra flyets ovn?'"

"Det ser ud som noget, der burde være blevet skyllet ned, ikke serveret."

"Mit første indtryk er, at det ligner hundefoder."

Men mest af alt synes folk at være enige om, at det ligner ekskrementer.

En nysgerrig bruger spurgte endda den person, der uploadede billedet, om smagen, hvortil svaret var entydigt:

"Det smagte af skam og anger."

Qantas selv har dog erkendt, at måltidet ikke var præsenteret appetitligt.

En repræsentant udtalte til 7news, at de er "utroligt skuffede over præsentationen af dette måltid," og at "det på ingen måde lever op til vores sædvanligvis høje standarder."