Bella blev bundet til en sten og smidt i vandet: Nu er straffen på plads

10/03/2021 14:14

|

Redaktionen

Foto: Darren Bungay/Facebook

Mest læste i dag

En sag om grov dyremishandling rystede først Nottingshire i England, derefter resten af verden, da schæferhunden Bella blev bundet til en sten, og efterfølgende smidt i en flod.

Nogle mennesker træffer til tider beslutninger, der er meget svære at forstå for andre. Dette må være en af disse beslutninger.

I januar sidste år blev Nottingshire rystet, da en sag om grov dyremishandling så dagens lys. Her besluttede en 32-årig mand sig for, at den uskyldige schæferhund Bella skulle lade livet, af endnu ukendte grunde.

Derfor bandt han hundens poter sammen, derefter en sten rundt om benene, og smed derefter Bella ud i en iskold flod – det skriver Metro.

Foto: Nottinghamshire Police

Her blev Bella efterladt, og kun takket været en tilfældig forbipasserendes hurtige reaktion, overlevede den dybt nedkølede og næsten omkomne hund.

Det tog ikke politiet lang tid at finde frem til Bellas ejer, en 32-årig mand, der senere erkendte sig skyldig i at have ”forårsaget unødvendig harme” mod hunden.

At binde en hund, først på poterne, så med en stor sten, for derefter at smide det forsvarsløse dyr i en flod i januar måned, kan vist rolig kaldes ”unødvendig harme”, men skulle denne yderst vage indrømmelse ikke være nok til at få sindet i kog, så er mandens straf måske.

700 kroner.

Det var konsekvensen af så fæl en handling. En bøde på 700 kroner, samt at manden mistede retten til at eje en hund igen.  

Bella overlevede heldigvis den voldsomme episode, takket være den forbipasserendes hjælp, og intensiv behandling i ugevis på et dyrehospital

Foto: RSPCA

Personalet fortæller, at Bella har det godt, og på næsten mirakuløs vis, synes at være sluppet fra mordforsøget uden varige mén.