Beboer finder 225 kilo kogt pasta midt i skoven: Du gætter aldrig, hvordan det var endt der

13/08/2023 04:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Facebook / Ladbible
Mysteriet om 225 kilo tilberedt pasta i en skov er endelig blevet løst.

Mest læste i dag

For omkring en måned siden stod en borger i Old Bridge Township i New Jersey, nordøstlige USA, over for en ganske usædvanlig opdagelse under en skovtur.

Lige ved bredden af en å opdagede vedkommende, ifølge Ladbible, enorme mængder af forskellige pastavarianter, der så ud til at være tilberedt, dog uden nogen form for sauce, ketchup eller parmesan.

Borgeren tog kontakt til de lokale myndigheder, der sendte Nina Jochnowitz ud for at efterforske sagen.

Jochnowitz foretog fotodokumentation af pastaen og delte billeder på sociale medier, samtidig med at hun estimerede, at der lå cirka 225 kilo pasta spredt i skoven.

Herefter blev efterforskning og oprydning påbegyndt.

Selvom det må have været en forholdsvis simpel opgave at fjerne pastaen, viste Jochnowitz interesse for at afklare, hvordan adskillige hundrede kilo pasta pludselig havnede i en skov i New Jersey. Dette ledte hende til en nærmere undersøgelse af sagen.

På platforme som Facebook og Reddit var der en ivrig leg med pasta-relaterede ordspil, såsom: "Det var pastaens udløbsdato" eller "Vi burde sende gerningsmændene til penitentiær med penne," men i mellemtiden samarbejdede Jochnowitz faktisk med lokale borgere for at løse mysteriet.

Det viste sig, at den overvældende mængde pasta faktisk stammede fra et nærliggende hus, hvor ejeren for nylig var afgået ved døden.

Ejendommens søn blev herefter betroet opgaven med at tømme huset, der gemte på en ganske uventet hemmelighed.

I køkkenskabene fandt sønnen en uendelig forsyning af pasta, som han valgte at smide ned ved åen i skoven. Her havde voldsom regn fået pastaen til at hæve op og blødgøre, hvilket gav det illusionen af, at den var blevet tilberedt.

Således blev mysteriet omsider opklaret, og myndighederne fjernede pastaen fra området, da der var bekymring for, at det kunne forurene vandet i åen, der blandt andet bruges til at forsyne byen med drikkevand.