Aleksandra er dækket med tatoveringer på næsten hele kroppen: Sådan ser hun ud under tøjet

21/11/2023 11:05

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Instagram
Aleksandra Jasmin, der selv er tatovør, har fået dækket en stor del af sin krop med tatoveringer. Nu viser hun, hvordan hun ser ud under tøjet.

Mest læste i dag

En kvindelig tatovør har formået at tiltrække opmærksomhed på de sociale medier ved at dele et billede af, hvordan hun ser ud under tøjet.

Aleksandra Jasmin har traditionelt glædet hendes næsten 200.000 Instagram-følgere med billeder af hendes mangfoldige tatoveringer.

Den finske mor til tre har opbygget en betydelig følgerskare takket være hendes billeder, der tilsyneladende vækker fascination hos mange.

Nu har hun dog besluttet at tage det et skridt videre ved at dele et billede af, hvordan hun og hendes tatoveringer ser ud uden tøj.

Det rapporterer Daily Star.

"Har en rolig morgen i min hyggelige seng. Små ting, der gør mig glad," skrev hun som billedtekst.

På billedet er der ikke meget, der overlades til fantasien. Hun er helt uden påklædning.

Billedet af den finske kvinde viser hende siddende i en seng med en kaffekop i hånden, og hun har strategisk placeret sit hår for at dække hendes bryster.

Hun har smidt alt tøjet, så hendes mange følgere virkelig kan se, hvilke og hvor mange tatoveringer, hun gemmer under tøjet.

Foto: Instagram

Samtidig ser man, at hun kigger ned mod sin seng på billedet. Det ændrer dog ikke på, at man stadig kan se hendes mange tatoveringer i ansigtet.

Det tog ikke lang tid for hendes følgere at reagere på det afklædte billede. Inden for få timer fik det flere tusinde likes, og mange kommenterede billedet.

"Min smukke engel," skrev en person, mens en anden sagde: "Fantastisk som altid. Du er en helt speciel skønhed."

"Smuk og sexet pige," lød det fra en tredje, efterfulgt af en fjerde person, der havde en særlig anmodning: "Flyt dit hår, tak."

Aleksandra har delt ud af sine mange tatoveringer i et stykke tid og har også afsløret, at hun har mere end 100 tatoveringer, herunder en stor kat på maven. Det er også svært ikke at lægge mærke til, at hun har farvet hele den ene arm sort med blæk.