Aldi-kunder har længe undret sig: Nu har tidligere medarbejder afsløret den chokerende sandhed

08/11/2023 15:28

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Nu er der svaret på det spørgsmål, som mange kunder har stillet.

Mest læste i dag

Aldi-kunders forundring over det hurtige tempo, hvormed personalet ved kassen scanner varer, har fået en tidligere Aldi-ansat til at afsløre sandheden bag denne overraskende hastighed.

Dette er blevet rapporteret af det britiske medie The Mirror.

Hver Aldi-butik har opstillet sine egne mål, og ifølge en tidligere medarbejder, som blev interviewet af The Mirror, var det målet at scanne en vare hver sekund.

Medarbejderne ved kassen bliver evalueret fra det øjeblik, de scanner den første vare, indtil kunden afslutter betalingen.

Aldi har en klar målsætning om at få kunderne igennem kassen så hurtigt som muligt, og faktisk opfordres kunder til at pakke deres varer i området foran kasserne af denne årsag.

Der kan være alvorlige konsekvenser for kassemedarbejdere, der ikke når deres mål; de kan blive sendt til træning eller i værste fald miste deres job.

Mens nogle kunder muligvis finder tempoet for højt og ønsker mere hensyn til specielle behov, mener andre, at Aldi bør finde en balance mellem effektivitet og kundeservice.

En kunde påpeger, "Der findes mennesker med handicap og ældre med sundheds- og mobilitetsproblemer."

Ikke desto mindre har enkelte kunder opdaget, at det kan resultere i en mere behagelig indkøbsoplevelse ved blot at anmode kassemedarbejderne om at sætte farten ned, hvilket en anonym medarbejder udtalte som følger: "Et godt tip, hvis vi scanner for hurtigt, er simpelthen at bede os om at sænke tempoet. Jeg blev bedt om det af nogle kunder, og jeg var glad for det, fordi kundens oplevelse naturligvis prioriteres højere end effektivitet," ifølge The Mirror.