Ældre mand går bort: Efterlader skøn overraskelse til den 2-årig nabopige

08/07/2024 18:57

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
Et forældrepar var chokeret, da de så, hvad deres afdøde nabo havde efterladt til deres 2-årige datter.

Mest læste i dag

En lille familie fik en rørende oplevelse, da deres ældre nabo efter sin død efterlod julegaver til deres 2-årige datter. Ikke bare en enkelt gave, men gaver til de næste næsten 14 år.

Naboen, Ken Watson på 86 år, var meget glad for parrets lille datter, Cadi, og sagde altid, at han ville blive 100 år gammel.

Selvom han desværre ikke nåede denne alder, efterlod han i stedet en gave til hver af de næste 14 år, da han på dette tidspunkt ville have fyldt 100 år.

Ken Watsons datter afleverede gaverne til de overraskede forældre, Owen og Caroline Williams, som naturligvis blev dybt rørte over den smukke og uventede gestus.

De blev så overvældede, at de mente, historien fortjente at blive delt. Owen delte derfor oplevelsen på Twitter og skrev:

"Vores ældre nabo døde for nylig. Hans datter kom for lidt siden med en stor plastiksæk. I sækken var alle de julegaver, han havde købt til vores datter."

"Han sagde altid til os, at han ville blive 100 år gammel, så disse gaver ville have strakt sig til vores lille piges 16. jul."

Er blevet en juletradition

Owen spurgte også brugerne på det sociale medie, om han og Caroline skulle åbne alle gaverne for at se, hvad de indeholdt, eller vælge en tilfældig gave de næste 14 år.

Han skrev: "Min kone og jeg tror, det kunne blive en skøn juletradition at give vores datter 'en gave fra Ken' de næste 14 år."

"Problemet er, at vi virkelig er nødt til at åbne dem nu. Ingen ønsker at give en 15-årig pige Duplo!"

Faren blev oversvømmet med svar fra Twitter-brugere, som mente, at de skulle bevare gaverne som en overraskelse til ære for Ken. Det blev således besluttet, og nu er det en fast juletradition i familien Williams.