Ægtepar med 37 års aldersforskel skulle være forældre: Men så blev drømmen knust

26/05/2023 13:03

|

Thea Andersen

Foto: Privat
Cheryl på 62 og Quran McCain på 25 har fået deres drøm knust.

Mest læste i dag

62-årige Cheryl McGregor, som har syv børn og 17 børnebørn, er gift med 25-årige Quran McCain, som ikke har nogen børn. På trods af deres knap 40 års aldersforskel lægger parret ikke skjul på, at de er sammen.

De lægger heller ikke skjul på deres drøm om at få et barn sammen.

På grund af Cheryls relativt høje alder er det naturligvis ikke muligt for dem at få et barn sammen på naturlig vis. Det har dog ikke holdt dem tilbage. De har faktisk betalt en rugemor for at opfylde deres ønske om at få et kærlighedsbarn. Men nu er denne drøm blevet knust, skriver The Independent ifølge norske Dagbladet.

Ægteparret kunne allerede sidste år dele den glædelige nyhed om, at de havde fundet en rugemor. Desværre har rugemoren nu valgt at trække sig fra aftalen, hvilket sætter parret i en vanskelig situation.

- Vi er fuldstændig knuste, siger Quran McCain og fortsætter:

- Vi betalte for hendes mad, for hendes rejser og gav hende endda penge, så hun og hendes familie kunne hygge sig i julen.

Giver ikke op

Selvom de er dybt sårede over denne situation, har Cheryl og hendes 37 år yngre mand ikke opgivet deres drøm om at få et barn. De fortsætter med at lede efter en rugemor og fastholder deres ønske om at blive forældre.

- Vi er utroligt sårede, men vi fortsætter. Vi vil stadig have et barn, siger Quran McCain.

Foto: TikTok

Parret, som begge kommer fra byen Rome i den amerikanske stat Georgia, mødtes første gang i 2012, da Quran McCain kun var 15 år gammel. På det tidspunkt var Cheryl McGregor 52 år og havde allerede syv børn og 17 børnebørn.

Quran McCain arbejdede i en fastfoodrestaurant, som blev drevet af Cheryls søn, Chris.

Det var først i 2020, hvor de tilfældigt stødte på hinanden igen, at følelserne mellem dem begyndte at udvikle sig. Blot et år senere friede Quran til Cheryl på en Olive Garden-restaurant.

- Jeg var utrolig nervøs i begyndelsen, og jeg forsøgte at bevare roen, men så snart vi var ude på parkeringspladsen, begyndte jeg at græde, siger han.

Når han taler om sin kone, er han fyldt med rosende ord:

- Hun er smuk, elegant, stærk, fornem, ærlig og empatisk, udtaler han.

Foto: TikTok