50 børn sad i corona-smittet julemands skød

18/12/2020 10:44

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Der er mange ting børn håber på at julemanden har med til dem, coronavirus er nok ikke en af dem.

Det er ikke desto mindre ganske givet det der er sket, efter at en mand der spillede julemand til et arrangement med 50 børn i Georgia, USA.

Mandens hustru var også med da hun spillede julemandens kone. Men bare to dage senere blev de begge testet positive for corona, hvilket har gjort en hel del forældre nervøse.

Billeder med julemanden

Det er for mange mennesker i USA næsten en tradition at børnene for taget et billede sammen med julemanden, og den mulighed skulle de 50 børn selvfølgelig ikke gå glip af.

Så ifølge avisen The Independent sad en stor del af børnene i skødet på den corona-syge julemand, der hverken bar mundbind eller visir. Ej heller gjorde konen.

Den amerikanske delstat Georgia har været, og er stadig, været meget hårdt ramt af corona. Faktisk slog delstaten egen rekord for smittetilfælde samme dag julemanden besøgte de 50 børn. Det skal dog siges at både manden og konen var symptomfri, da de tog til arrangementet.

Nogle forældre lader sig da heller ikke gå på af den nye potentielle smitte i familien.

” Mine børn fik begge taget billeder med julemanden, og deres smil var større end enhver dag, når de tager i skole, og hvor de også udsættes for smitterisiko,” – Skriver Robert D Parker på arrangørens hjemmeside.