50-årige Karen skifter navn: Det er simpelthen blevet uudholdelig.

27/08/2023 17:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Den negative opmærksomhed som navnet har fået de sidste par år er blevet for meget for hende.

Mest læste i dag

Vores navne, som vores forældre giver os ved fødslen, er noget, vi sjældent har indflydelse på. Nogle gange kan det dog føre til ubehagelige situationer, hvor vores navne bliver genstand for vittigheder og spot. Dette aspekt er blevet diskuteret i en artikel fra Mirror.

Selvom det ikke er retfærdigt, at nogen skulle hånes på grund af deres navn, er det forståeligt, hvis man beslutter at ændre sit navn, enten for at undgå sådanne drillerier eller simpelthen fordi man ikke kan lide det navn, man er blevet tildelt af sine forældre.

Vil skifte navn som 50-årig

En kvinde har besluttet sig for at ændre sit navn inden hendes 50-års fødselsdag i år. Hun føler sig træt af de negative reaktioner og den negative konnotation, der er knyttet til hendes navn. I de senere år er navnet blevet et internetmeme, hvor det bruges til at beskrive en person, der opfører sig på en overlegen eller krævende måde.

I tvivl om det rigtige navn

Kvinden har bedt om forslag til et nyt navn på et Reddit-forum. Hun har nævnt, at hun ikke ønsker navne som 'Dakota' eller 'Mabel', men hun ønsker stadig et passende navn for sin alder. Nogle af de foreslåede navne inkluderer Kaye, Carrie, Kaz og Erin.

Ked af at hun føler sig mobbet

Selvom nogle har givet hende alternative forslag og udtrykt medfølelse, har andre også sagt, at de er kede af, at hun føler sig nødsaget til at ændre sit navn på grund af det dårlige ry, som navnet 'Karen' har fået. De mener, at det er uretfærdigt, at hendes navn er blevet negativt besat på denne måde.

Kvinden har takket for de foreslåede navne og har udtrykt en vis interesse for nogle af dem. Hun har også delt, at hun forsøger ikke at lade kritik af hendes navn påvirke hende, men det er blevet udmattende at håndtere de negative reaktioner fra folk. Hun ønsker bare at komme videre.