4-årige Peter åbnede spændt sin julegave: Det der var i æsken ødelagde julen

10/01/2024 06:12

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Familien forsøgte at redde situationen og gav 'drillenissen' skylden.

Mest læste i dag

En fireårig dreng så frem til årets højdepunkt, en julegave, der skulle have været en Hot Wheels racerbane. Desværre endte glæden i tårer, da æsken, købt hos B&M i Neath, viste sig at indeholde tilfældige genstande i stedet for det forventede legetøj. Familien, berørt af denne skuffelse på selve juleaften, følte sig knuste over situationen, som Wales Online rapporterer.

Foto: Nathan Watters

Nathan Watters, drengens far, beskriver øjeblikket som hjerteskærende og fortæller om sønnens skuffelse, hvor juleglæden blev revet ud, da de opdagede, at æsken var fyldt med alt andet end racerbanen. Æsken var forseglet og syntes umiddelbart intakt ved køb.

I starten troede familien, at nogen havde returneret legetøjet uden at inkludere det i æsken, men B&M har nu informeret dem om, at det skyldtes et produktionsproblem. Fotos afslørede, at æsken indeholdt tilfældige genstande som bøjler og dele af billedrammer, tilsyneladende designet til at simulere lyden af bilbane-dele.

Drengen undrede sig og spurgte, "Hvorfor har Julemanden gjort det her? Er det, fordi jeg har været uartig?" Familien forsøgte at mildne situationen ved at skylde på en "uartig nisse," der angiveligt narrede Julemanden.

Der er stadig ingen forklaring på, hvordan genstandene endte i æsken i stedet for det forventede legetøj. Både B&M og Mattel, ejerne af Hot Wheels, er blevet kontaktet for kommentarer. Nathan forsikrer, at personalet i Neath-afdelingen har forsikret dem om, at de altid kontrollerer returneringer og beklager hændelsen.

Familien vendte tilbage til B&M den 26. december for at få en forklaring og bytte gaven til en anden racerbane. De modtog en erstatning og to pakker Hot Wheels-biler som en undskyldning.