4-årig pige med down syndrom mishandlet: 'Hendes ansigt var spist af rotter'

09/12/2021 16:46

|

Christina Hansen

Foto: The Sun

Mest læste i dag

4-årig handicappet pige blev spist af rotter efter at være blevet udsultet og efterladt til at dø.

Nu er forældrene sigtet for mord

Forældrene til en sårbar handicappet pige, hvis ansigt blev spist af rotter, efter at være blevet udsultet og efterladt til at dø, skal nu i retten.

Politiet hævder, at den fireårige Willow Dunn blev efterladt i smerte, med forbrændinger i hovedbunden og dybe inficerede sår, der blottede hendes hofteknogler.

Willow Dunn menes at have ligget der i dagevis, før politiet fandt hende

New Zealanderen Mark Dunn og Shannon White er begge sigtet for Willows mord

Den australske pige, der havde Downs syndrom, blev fundet i en ekstremt tilstand, fortæller politiet til The Sun, efter at have opdaget hendes lig i familiens hjem i Brisbane den 25. maj sidste år.

Begge forældre er anklaget for mord og børnemishandling.

Betjentene mener, at Willow døde to dage før hun blev fundet.

I en tale i retten Brisbane Magistrates først på ugen sagde seniorkonstabel Andrew Kitas, at politiet fik at vide af paramedicinere på stedet, at det så ud som om pigens ansigt var blevet spist af rotter.

Retsmedicinsk patolog Dr. Andrew Kedziora tilføjede, at hun havde tryksår, der gik helt ind til knoglen.

De fleste sår blev fundet på hendes ryg, hvilket tyder på, at hun ikke var i stand til at bevæge sig, sagde han.

"Hvis et barn er i stand til at bevæge sig selv en lille smule og ændre positionen, vil dette øjeblikkeligt forbedre cirkulationen eller blodgennemstrømningen gennem dette område og bremse eller vende disse ændringer," sagde Dr. Kedziora.

"Så det faktum, at disse tryksår er til stede, og de er så dybe, viser, at barnet i et stykke tid slet ikke bevægede sig."

Der blev også fundet nogle sår på hendes bækkenknogler, som kunne være forårsaget af tryk fra tøj og bleer.

Willow viste også tegn på at have pancreatitis, som ofte er forårsaget af dårlig ernæring og kronisk dehydrering, sagde lægen.

Newzealænderen Mark Dunn fortalte angiveligt til politiet, at han havde fundet sin datter død - med hendes ansigt angrebet af gnavere - i hendes soveværelse.

Men han kontaktede ikke politiet før flere dage senere, efter at hun blev efterladt til at rådne i sin tremmeseng, hvor rotter senere spist af hendes ansigt.

Dunn skulle angiveligt have spurgt paramedicinere, der ankom til deres hjem: "Jeg er i problemer, ikke?"

Courier-Mail rapporterede, at naboer ikke havde nogen anelse om, at der var en ung pige i huset, da de aldrig havde set hende på ejendommen, og at hendes Downs syndrom ikke var registreret hos sundhedsmyndighederne, hvilket fik efterforskere til at påstå, at hun ikke modtog plejen hun havde brug for.

Willows seneste lægebesøg var i 2018, hvor hun blev registreret som værende "ganske livlig og opførte sig normalt" på det tidspunkt.

Dunn og White skal nu for Højesteret, men datoen er stadig ikke fastlagt.

Begge er stadig varetægtsfængslet, efter at de hver er blevet sigtet for en anklage for mord og en anden for børnemishandling.