22-årig kvinde blev mor for første gang: Få uger efter fik hun 'sit livs chok'

13/02/2024 06:12

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
22-årige Natalie havde netop født sit første barn, da hun få uger efter gjorde en chokerende opdagelse.

Mest læste i dag

Den 22-årige førstegangsmor, Natalie, var fyldt med glæde efter fødslen af sit første barn. Men kun få uger senere modtog hun nyheden, der fuldstændig tog pusten fra hende: Hun var gravid igen.

Dette delte hun i en video på TikTok, et opslag som også indeholdt adskillige billeder af hende selv og hendes nyfødte skat, ifølge en artikel i The Sun. "Jeg forlader hospitalet med min datter og havde aldrig forestillet mig, at jeg så hurtigt ville blive gravid igen," sagde hun.

I videoen vises et øjeblik, hvor hendes partner bærer deres nyfødte ud fra hospitalet, hvorefter klippet skifter til en positiv graviditetstest og teksten "Et par uger senere."

Det lægger op til, at Natalie står over for at have pseudotvillinger – børn født inden for 12 måneder af hinanden. Hun lavede også en spøgefuld bemærkning til sin partner om, at der vist ikke er behov for en fertilitetstest af hans "svømmere." Med en termin i september vil der være 11 måneders mellemrum mellem hendes børn.

I en anden video præsenterer hun sin elskede datter og udtrykker, hvor utroligt det føles at skulle opleve moderskabets glæde to gange så tæt. "Mange kan synes, vi er vanvittige, at have børnene så tæt. Men kærligheden til dette barn er overvældende," siger hun.

"Muligheden for at opleve denne kærlighed igen er en sand velsignelse. Jeg ser frem til at se mine børn vokse op sammen og blive bedste venner."

"Helt ærligt, at være mor er det mest fantastiske, jeg har gjort, og jeg føler mig så heldig, at jeg får denne chance to gange. Det bliver måske ikke let, men det bliver uden tvivl det hele værd."

Foto: TikTok

Natalies video blev hurtigt et hit på de sociale medier, hvilket affødte mange kommentarer.

"Skal de starte i skole samtidigt?" spurgte en bruger, hvortil Natalie svarede, at hvis den næste baby ankommer bare 10 dage før tid, så vil det ske.

"Jeg anede ikke, det var muligt," udbrød en anden.

"Jeg blev gravid, da min søn kun var 3 måneder. Tro mig, det kræver kun én gang... Jeg har termin om 4 uger," delte en tredje, og Natalie bekræftede: "Præcis, kun én gang! Tillykke!"

Endelig undrede en bruger sig over, hvordan man kan være klar til et barn mere så hurtigt, "Jeg har en på 4 år og ønsker mig ikke endnu et," mens en anden simpelthen kommenterede: "Jeg ville græde!"