15-årig dreng ‘kastet’ ud ad tog af kontrollør: Når du hører hvorfor, vil du tabe kæben

08/12/2023 16:51

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
Den 15-årige dreng blev kastet ud af toget, da han var på vej i skole.

Mest læste i dag

En 15-årig skoleelev blev eskorteret ud af et tog af en togkonduktør under hans rejse til skolen.

Episoden udspillede sig, da skoleeleven ved navn Marley steg ombord på Wigan-toget. Han blev henvendt af et medlem af personalet, som bad ham om at fremvise sin billet. På grund af wifi-problemer i toget kunne teenageren imidlertid ikke umiddelbart præsentere sin billet. Dette resulterede i, at konduktøren besluttede at få ham fjernet fra toget.

I en video optaget af drengens tvillingesøster, Milly, ses konduktøren gribe fat i Marley, mens han forsøger at hente sin billet på sin telefon. Teenageren udtrykker, "Rør mig ikke. Stå af mig nu," mens han bliver trukket ud af sit sæde og op på perronen, hvor han endda river sit frakkeærme i stykker, som rapporteret af Dailystar.

Jennifer Hurrell, teenagerens mor, der er 40 år gammel, udtrykte sin forfærdelse over hændelsen og beskrev den som "fuldstændig chokerende." Hun påpegede, at hendes søn forsøgte at indlæse billetten, som tydeligt fremgår af videoen, og at han ikke udviste vrede. Hun udtrykte bekymring for at lade sine børn tage toget igen og har kontaktet selskabet Northern, men oplever, at der ikke bliver taget hånd om sagen øjeblikkeligt.

Efter at have skubbet Marley ud på perronen, hører man konduktøren sige, "Af mit tog nu. Jeg spurgte dig høfligt. På kamera spurgte jeg dig høfligt." Marley skubber tilbage, da konduktøren vender tilbage til toget, og de to teenagere står tilbage udenfor.

Jennifer Hurrell blev bedt om at kontakte British Transport Police, specialstyrken ansvarlig for jernbanenettet. Efter at have ventet i 45 minutter på telefonen, indsendte hun også sin rapport online og informerede desuden selskabet Northern om hændelsen.