Efter 3 år: Færdig i DBU

03/03/2023 17:01

|

Thea Andersen

Foto: Shutterstock

Mest læste i dag

Jakob Jensen stopper som administrerende direktør i DBU. 

Dansk Boldspil-Union (DBU) skal ud at finde en ny administrerende direktør.

Efter mere end tre år i jobbet har Jakob Jensen nemlig valgt at stoppe for at tiltræde som ny departementschef i Børne- og Undervisningsministeriet.

Det skriver unionen i en pressemeddelelse fredag eftermiddag.

- Jeg vil gerne takke alle, jeg har mødt på min vej, ligesom jeg gerne vil takke bestyrelsesformand Jesper Møller for et særdeles godt og tillidsfuldt samarbejde, siger Jakob Jensen.

DBU’s bestyrelsesformand Jesper Møller takker Jakob Jensen for ’fremragende samarbejde og en kæmpe indsats’ som direktør for DBU de seneste tre år.

- Vi har med Jakob Jensen som direktør fået ny strategi og infrastrukturvision samt modernisering af organisationen og etablering af en stærk ledergruppe. Med sit stærke lederskab og erfaringer fra det politiske liv har han bidraget til, at DBU og dansk fodbold står i en fantastisk situation, både økonomisk, sportsligt og medlemsmæssigt. Jeg glæder mig over, at vi med valget af Jakob tydeligvis ramte plet i valget af profil og kompetencer til et job som direktør i DBU. Så selv om jeg er ked af, at Jakob stopper, er jeg også stolt over, at vores direktør er fundet egnet til en toppost på Slotsholmen, siger Jesper Møller.

Jakob Jensen stopper som direktør i DBU senest den 1. juni.

DBU oplyser desuden, at stillingen slås op snarligt og vil blive besat hurtigst muligt.