Prins William raser: Harry chokerer med grove beskyldninger

26/08/2023 12:00

|

Sarah Steen

Foto: Shutterstock.com
Harry chokerer med grove beskyldninger

Mest læste i dag

Prins Harrys bog 'Spare' udkom for et par måneder siden, men nogle af de beskyldninger han kommer med i bogen, gør stadig ondt på flere medlemmer hos kongefamilien.

Prins William og prinsesse Kate er angiveligt "rasende" på Harry for påstande, han fremsatte i bogen 'Spare', der blev udgivet i januar 2023.

Som Quinn, forfatter til 'Guilded Youth: An Intimate History of Growing Up in the Royal Family', fortalte Daily Express US, at parret ikke var glade for, hvordan William blev beskrevet i sin brors bog.

"Jeg interviewede folk, der arbejdede for Harry og Meghan, da de var i England. Jeg interviewede også folk, der arbejdede for Kate og William. De siger, at privat er der meget mere vrede, end der er offentligt," sagde han.

Den påstand, der gjorde den kongelige familie mest vred, var anklagen om, at William og Harry havnede i et fysisk slagsmål.

"Brødre slås hele tiden," tilføjede Tom, "William er virkelig vred over hele ideen om, at disse vanskeligheder skal luftes offentligt."

'Slåskampen' handlede angiveligt om Harrys ægteskab med Meghan Markle. Harry skrev i sine erindringer, at William kaldte Meghan "vanskelig", "uhøflig" og "ignorant".

Harry blev meget fornærmet, og et fysisk slagsmål brød angiveligt ud, hvor Harry skrev, at William greb ham i kraven, rev hans halskæde af, bankede ham i gulvet. Det skriver Mirror.

Erindringsbogen satte generelt de kongelige i et dårligt lys. Harry skrev, at hans far, kong Charles, jokede med, at Harry ikke var hans søn, og Harry omtalte sig selv som "reservebarnet", hvor bogen også har sit navn fra.

William og Kate er muligvis også vrede over andre dele af bogen, som da Harry hævdede, at Kate fik Meghan til at græde over brudepigerkjoler til Meghans bryllup.

Harry lagde tilsyneladende også noget af skylden på William og Kate for Williams beslutning om at bære et nazistisk outfit til en udklædningsfest i 2005. Harry skrev at parret "hylede" af grin over kostumevalget.