Ung mand på 22 år var klar til køreprøve - lige inden prøvens begyndelse tager situationen en uforudset vending

25/08/2023 05:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: YouTube / OBS: Genrefoto
Dagen gik ikke, som han havde håbet.

Mest læste i dag

Af og til går tingene ikke som forventet, og en ung mand må sandelig erfare dette, da han forsøgte at opnå et kørekort.

I Sønderborg oplevede en 22-årig mand for nylig en uheldig hændelse i forbindelse med sin køreprøve. Dagen skulle have markeret hans erhvervelse af førerretten, men skæbnen havde en anden plan.

Den unge herre var ikke begunstiget af heldet, hvilket faktisk var til fordel for alle involverede.

Den 22-årige dukkede op til sin køreprøve med de nødvendige teoripapirer, dog skulle en uventet opdagelse blandt papirerne vise sig at have konsekvenser.

Ifølge JydskeVestkysten bemærkede den motorkyndige inspektør posen med hvidt pulver, som ved et uheld faldt ud mellem papirerne, inden køreprøven gik i gang.

Det stod hurtigt klart, at den unge mands situation ikke var så uskyldig som den burde være.

Den mistænkelige pose fik inspektøren til at kontakte politiet. Efterfølgende blev det bekræftet, at posen indeholdt 0,6 gram kokain, hvilket selvfølgelig resulterede i, at den 22-årige ikke fik lov til at fortsætte køreprøven denne dag.

Samtidig blev den unge mand testet positiv for kokain i blodet. Dette betød, at hans drømme om at opnå et kørekort blev sat på pause, og det vil sandsynligvis tage en rum tid, før han igen kan lovligt sætte sig bag rattet.

I stedet for det eftertragtede kørekort blev han dog konfronteret med en sigtelse for at overtræde lovgivningen vedrørende narkotiske stoffer.