Ulækre fund i kendt sushikæde: Ejeren klager

28/03/2021 15:12

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Fødevarestyrelsen har efter et besøg ved Karma Sushi i Nyhavn i København, uddelt en sur smiley og en bøde på 10.000 kroner. Ejeren vil indgive klage.

Man må antage, at den 13. marts ikke var en særlig sjov dag for personalet på Karma Sushi i Nyhavn. Den dag fandt Fødevarestyrelsen masser af kakerlakker, både levende og døde, både i køkkenet og bag baren – det skriver B.T.

Og da kakerlakker ikke ligefrem er det man håber på at finde i nærheden af rå fisk, udløste besøget da også en sur smiley og en bøde på 10.000 kroner.

Ejeren af restauranten, Morten Hansson, er dog langt fra tilfreds med Fødevarestyrelsens dom, og mener at han er blevet udsat for chikane og grov overdrivelse fra styrelsens side.

”De siger, der var en masse døde kakerlakker, men det passer ikke. Derfor har vi også indgivet en klage over chikane fra den pågældende medarbejder fra Fødevarekontrollen,” – siger han til TV 2 Lorry.

Morten Hansson indrømmer samtidig, at restauranten har problemer med primitive insekter, han mener dog ikke at det skyldes dårlig fødevarekontrol eller hygiejne hos Karma Sushi, men omkringliggende restauranters mangel på samme.

Selv mener ejeren at Karma Sushi gør alt hvad de kan, for at undgå skadedyr.

Fødevarestyrelsen har over for TV 2 Lorry blankt afvist at der skulle være tale om chikane, og forklarer at man var tvunget til at handle, da man opdagede skadedyr i restauranten.