TV 2 med advarsel til deres kunder: Slet den omgående

13/06/2024 05:53

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
TV 2 udsender advarsel til deres kunder.

Mest læste i dag

Når det drejer sig om den danske underholdningsbranche, er der nu mange streamingtjenester at vælge imellem. En af de største spillere er TV 2, som tilbyder tjenesten TV 2 Play.

TV 2 Play er blevet en populær streamingtjeneste blandt danskerne på grund af det brede udvalg af serier, film og dokumentarer.

Streamingmarkedet i Danmark er i konstant forandring, hvilket tvinger de forskellige tjenester til at tilpasse sig for at kunne tilbyde det bedste til deres kunder.

For abonnenterne af TV 2 Play betyder dette nu en prisstigning.

Fra den 1. juli 2024 vil prisen for TV 2 Play-pakker, der inkluderer sport, stige, hvilket har skabt opmærksomhed blandt brugerne.

Brugerne skal nu være ekstra opmærksomme, da TV 2 har udsendt en advarsel vedrørende betaling til tjenesten.

"I øjeblikket sendes der svindelmails ud om manglende betaling af abonnement ved TV 2. I disse mails bliver modtageren bedt om at opdatere sin konto eller sine faktureringsoplysninger", skriver TV 2 i advarslen, som er udsendt via 'Mit digitale selvforsvar'.

TV 2 opfordrer brugerne til at slette mailen, hvis de modtager den:

"Undlad at besvare denne mail eller klikke på linket. Mailen skal blot slettes. Vær opmærksom, da disse mails er falske og afsenderen er ikke TV 2."

Generelt bør man altid være skeptisk, når man modtager en mail fra en stor virksomhed eller en offentlig instans, hvor man bliver bedt om at klikke på et link for at foretage en handling.

Det er en velkendt svindelmetode, som ofte narrer uskyldige borgere i fælden.

Du kan se et eksempel på en svindelmail herunder.

Foto: Mit digitale selvforsvar