Tjek din postkasse: 260.000 danskere har modtaget vigtigt brev

26/09/2023 05:07

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Nu er der et vigtigt brev på vej til 260.000 danskere.

Mest læste i dag

Af og til sker det, at nogle danske borgere ikke bemærker vigtige skattemæssige meddelelser. Dette inkluderer beskeder vedrørende skat og andre betydningsfulde korrespondencer.

Nogle personer har allerede modtaget sådanne meddelelser, mens andre stadig skal være opmærksomme.

I løbet af de næste tre uger vil over 250.000 danskere modtage breve, hvoraf nogle måske har heldet med sig og kan forvente en skatterefusion.

Dette er rapporteret af Avisen.

Udbetaling Danmark er ansvarlig for udsendelsen af disse breve, der indeholder årsopgørelser, til de danske borgere.

De begyndte at sende disse breve til en specifik gruppe personer den 5. september og vil fortsætte med dette, indtil alle 260.000 breve er blevet udsendt.

Modtagerne af disse breve inkluderer pensionister, der driver deres egen virksomhed. Desuden modtager ægtefæller eller samboende med en selvstændig virksomhed også disse meddelelser.

Pensionister, der bor i udlandet, vil først nu modtage deres opgørelser for 2022. Disse opgørelser omfatter folkepension, førtidspension og seniorpension.

Forventningen er, at pensionister, der har fået for lidt i pension i 2022 og derfor skal modtage yderligere betalinger, vil modtage disse den 31. oktober 2023, ifølge Faglig Senior's hjemmeside.

Dette betyder, at flere pensionister kan se frem til at modtage ekstra midler.

De fleste pensionister har allerede modtaget deres årsopgørelse i maj måned, dog er pensionister, der bor i udlandet, en undtagelse, som tidligere nævnt.