Stefan efterlod sin hund ude foran Netto: Da han kom ud igen, var den ikke alene

03/11/2023 06:38

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Google Maps
Stefans hund var ikke alene, da han kom ud fra supermarkedet.

Mest læste i dag

Mandag aften begav en mand sig til Stefan for at foretage nogle indkøb. Han valgte at parkere sin hund udenfor en Netto-butik. Dette korte fravær blev imidlertid en ubehagelig oplevelse, især for hans firbenede kammerat.

Da Stefan forlod supermarkedet og vendte tilbage til sin hund, blev hans blik mødt ikke kun af sin egen hund, men også af en fremmed mand, der tilsyneladende havde presset hunden op mod væggen.

Stefan bad straks den fremmede mand om at forlade stedet, men i stedet for blot at flytte sig, opstod der en diskussion.

Efter denne hændelse valgte Stefan at dele sin oplevelse i Facebook-gruppen 'Helsingør' og opfordrede medlemmerne til at respektere hans ønske om at lade hans hund være i fred.

"Vi vil gerne bede jer om at undlade at nærme jer en hund, I ikke kender ... Jeg kom ud fra Netto i aften og så en mand, der havde presset min hund op mod væggen, fordi han syntes, hun var sød ... Min hund trak sig så langt tilbage, som hun kunne, og havde slet ikke lyst til at interagere med denne mand ... Selv da jeg bad ham om at gå væk fra min hund, endte det i en diskussion om hvorfor," skrev han blandt andet i sit opslag og fortsatte:

"Min hund er i snor og kan ikke bevæge sig væk ... Min hund føler sig utryg, og hendes eneste måde at beskytte sig selv, når folk kommer for tæt på, er at reagere aggressivt for at skræmme dem væk ... Hvis hun blev så bange, at hun ved et uheld bed en person, ville det være hende, der kunne lide konsekvenserne på grund af en andens uansvarlige handlinger..."

"LAD NU FOR FANDEN MIN HUND STÅ I FRED..!!," slutter han.