Skrev opgave på 19 ord, fik topkarakter og læreren blev næsten fyret

21/06/2023 12:27

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock
Det er ret godt tænkt, må man sige!

Mest læste i dag

Nogle skoleopgaver er sjovere end andre, det husker vi nok alle. Men visse opgaver giver også mulighed for at være mere kreativ - og måske hoppe over hvor gærdet er lavest.

Det må man sige, at Allison Garret gjorde med en opgave, hvor hun skulle lave en anmeldelse af en film, hun havde set.

Hun valgte kultklassikkeren Fight Club fra 1990'erne, og for at forstå, hvorfor hendes opgave er så genial, er du nødt til at vide lidt om filmen.

Den handler om en kampklub, hvor man mødes og slås. Men det hele er hemmeligt, og den første regel i gruppen er, at man ikke taler om den.

Lige præcis den detalje inspirerede Allison Garret. For på blot 19 ord fik hun 100 point ud af 100 mulige for denne besvarelse:

"The first rule of fight club is: you do not talk about fight club. That's it, that's my essay."

Eller på dansk:

"Den første regel i kampklubben er: du taler ikke om kampklubben. Det er det, det er min opgave."

Noget af en chance at tage, men hun har delt lærerens feedback på sin Twitter-profil. Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Twitter

Læreren skriver, at han kæmpede med at finde frem til den rette karakter for besvarelsen, men at han endte med at give hende den højest mulige, fordi det var så relevant en besvarelse i forhold til filmen.

Han advarer hende dog om ikke at forsøge det samme trick med andre lærere, da det ikke er sikkert, de vil have samme humoristiske sans som ham selv.

Men faktisk slutter historien ikke her. Ifølge Daily Mail valgte Allison nemlig et fag med den samme lærer det følgende semester, og da hun trådte ind til forelæsning lød det pludselig fra læreren:

"Hej Alli! Jeg ville bare lige sige, at dit tweet (om opgaven og karakteren, red.) næsten fik mig fyret, men hvis jeg skulle ryge ud, ville det være det værd. Så tak."

Legende, intet mindre.