Restaurant i Middelfart fik 52 reservationer efter nedlukning

08/12/2020 09:57

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Holm Restaurant har efter offentliggørelsen af den nye nedlukning på meget kort tid modtaget 52 reservationer, særligt fra folk i hovedstadsområdet.

Det fortæller restaurantens ejer, Iben Bjørnholm til TV2.

Den nye delvise nedlukning af Danmark, med 38 kommuner der mandag er blevet pålagt en række restriktioner og opfordringer om at tage hensyn til situationen, er tilsyneladende ikke blevet taget helt seriøst af alle borgere.

Restriktioner og opfordringer

” Bor man i en af de 38 kommuner, bør man tage sine restriktioner med sig, hvis man krydser til en af de 60 kommuner, som ikke er omfattet. Hvis man bor i Aarhus og er træt af, at Moesgaard Museum er lukket, så tager man altså ikke til Randers og går i Randers Regnskov,” – Sådan sagde Sundhedsstyrelsens direktør, Søren Brostrøm på mandagens pressemøde.

Dog understregede rigspolitichef Thorkild Fogde at der udelukkende er tale om opfordringer.

Måske netop derfor kunne restauranten i Middelfart mandag tage imod intet mindre end 52 reservationer, hvor den på en normal mandag, efter eget udsagn modtager omkring fem.

Vil fortsat tage imod gæster fra de 38 kommuner

Opfordringerne om ikke at søge underholdning, restauranter eller lignende uden for egen kommune, skulle man bo i en af de 38, kommer som et forsøg på at stoppe smitten fra at sprede sig yderlige til andre kommuner.

Men er altså endnu kun en opfordring, og derfor tager restauranten i Middelfart også imod de mange nye gæster.

”Jeg føler ikke, jeg kan (sige nej til bookinger, red.). Hvis de ikke er smittede, er de alle sammen velkomne,” – Siger restaurantejeren, Iben Bjørnholm til TV2.