Meny i stort sats: Så billigt bliver det at handle i deres butikker

26/10/2023 11:24

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Nu satser Meny stort.

Mest læste i dag

Efter en udfordrende periode i det foregående år er supermarkedskæden Meny fast besluttet på at genopbygge sin position på markedet.

Dette blev meddelt af B.T.

Meny har særlig fokus på at forbedre butiksmiljøet og målrettet tiltrække en ny kundegruppe i deres bestræbelser på at vinde tilbage det tabte.

I en nylig erklæring til Dagligvarehandlen indrømmede kædedirektør Richo Boss, at Meny stod over for betydelige udfordringer i oktober og november 2022 på grund af stigninger i inflationen og energipriserne. Men de valgte ikke at trække sig tilbage: "I stedet for at gå i skjul, begyndte vi at udvikle vores fremtidige planer på markedet og viste vores kunder, at de kunne stole på os - selv i tider med krise."

En af de centrale strategiske mål, som kædedirektøren understreger, er at øge kundernes indkøb, når de besøger butikken.

Samtidig sigter Meny mod at tiltrække flere børnefamilier til deres butikker i fremtiden. Richo Boss har lovet at indføre et prisprogram, der kan konkurrere med discountbutikker for at imødekomme familiernes behov og gøre indkøbene lige så økonomiske som alternativerne.

Nogle kan finde det overraskende, da Meny har ry for at være en af de dyrere supermarkedskæder ifølge en nylig B.T.-undersøgelse. Det skal dog bemærkes, at Meny i en pristest har vist sig at konkurrere med succes mod Salling Group og Coop. Testen involverede sammenligning af priser på 35 forskellige varer.