Medarbejder i Rema 1000 får alle til at tabe kæben: Han viser bare kunderne sin arm

18/06/2023 06:28

|

Redaktionen

Foto: Rema 1000
"Det er langt de fleste af kunderne, der lægger mærke til min arm", forklarer den dengang 19-årige teenager om sin meget usædvanlige arm.

Mest læste i dag

Der er en del standardvendinger, som vi alle kender, når vi handler ind.

"Skal du have en kvittering," er f.eks. en af de ting, som lyder mange gange ved kassebåndet hos din lokale købmand eller supermarked.

Sådan var det dog ikke helt hos den lokale Rema 1000-butik i den norske by Raglamyr. Her kunne du nemlig blive ekspederet af den 19-årige André Kyllevik, der havde en overraskelse til de mange kunder i butikken.

Han undgik nemlig tit de trivielle spørgsmål ved blot at fremvise sin blege underarm til kunderne. Og det fik de fleste til at spærre øjnene op.

Den måske lidt for friske teenager tager sit arbejde som kasseassistent ekstremt seriøst. Nogle ville måske sige, at han gik en smule for langt i sit arbejde. Men han er heller ikke uden humor.

Netop af disse grunde fik han tatoveret 'Skal du ha pose?' på armen.

"De fleste kunder lægger mærke til den," forklarer André Kyllevik om sin tatovering.

"Der er mange, som siger 'ja' til spørgsmålet, før jeg når at spørge dem," fortæller André Kyllevik til TV Haugaland.

"Det er en original og sjovt påfund," svarede en kunde ved navn Roy Bjarne Henriksen, da han af journalisten fra den lokale tv-kanal blev spurgt om, hvad han syntes om tatoveringen.

André Kyllevik fik spørgsmålet tatoveret ind i huden, da hun fyldte 18 år. Først på det tidspunkt var det lovligt for ham, at få teksten tatoveret.

Indtil da havde det bare været en joke mellem teenageren og butikschefen. Butikschefen blev noget overrasket, da da André en dag mødte i butikken med tatoveringen på armen.

Den 19-årige medarbejder forklarede derefter, at han nu overvejer at få en tatovering med et nyt spørgsmål på den anden arm.

Teksten skal være: 'Vil du ha kvittering?' 

Den dedikerede medarbejder fremviste første gang sin tatovering, da han skulle betjene en døv kunde.