Kvinde vandt 1 million kroner i Lotto, men insisterer på ikke at gøre dette

21/10/2023 17:19

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Danske Spil
Den ældre kvinde giver gerne ved dørene, når det kommer til at hjælpe økonomisk - men på et andet punkt gør hun bestemt ikke.

Mest læste i dag

En ældre dame fra Sydsjælland har opdaget glæden ved de små fornøjelser, efter hun vandt en million i Lotto gennem Millionærchancen. Selvom hun nu har midler til større indkøb, er det især de små ting, der bringer hende glæde. For nylig vandt hun 1.000.000 kroner via Millionærchancen i Lotto, hvilket Danske Spil meddelte i en pressemeddelelse.

Hun deler, "Jeg har netop købt en elcykel og et nyt ur. Selvom det kun kostede 1.200 kroner, betyder det meget for mig. Jeg er nok lidt gammeldags, idet jeg prioriterer funktionalitet."

Derudover bruger hun størstedelen af pengene på at støtte sine børn og børnebørn i tilfælde af uventede udgifter. Hun udtrykker sin glæde ved at kunne hjælpe dem med nødvendigheder som en busk til haven eller en scooterbetaling. Hendes børn modtager dog nødigt gaverne og opfordrer hende til at tænke på sig selv i stedet.

Hun tilføjer med et smil, "Men det betyder mere for mig at dele glæden med dem. De er nu ved at male og tapetsere min lejlighed, så på den måde kan vi hjælpe hinanden, og de føler, at de ikke blot modtager min hjælp uden at bidrage."

Den ældre dame glæder sig især over muligheden for at invitere hele familien til hyggelige sammenkomster og arrangementer. Hun deler, "I går var vi ude og bowle med børn og børnebørn. Det er virkelig hyggeligt at kunne gøre sådanne ting sammen." Hun afslører også med et grin, "Og ja, jeg vandt selvfølgelig i bowling. Ellers lærer de jo ingenting!"