Kunde spottede noget ulækkert i Føtex: Måtte lukke hele butikken

17/06/2023 14:43

|

Redaktionen

Foto: Føtex Middelfart / Google Maps
Føtex i Middelfart måtte lukke butikken, da en kunde angiveligt fik øje på noget ulækkert.

Mest læste i dag

I Føtex på Kløvervej 10-14 i Middelfart måtte kunderne fredag eftermiddag og aften gå forgæves. De bliver nemlig mødt af lukkede døre.

Årsagen var, at der var blevet spottet noget, der lignede et skadedyr i butikken. Det oplyste pressechef i Salling Group, Jacob Nielsen, til Fyens Stiftstidende.

Han fortalte, at butikken blev lukket med det samme, at skadedyret var blevet set - og herefter blev skadedyrsfirmaet Mortalin kontaktet. 

- Hen på eftermiddagen var der en kunde, som angiveligt spottede et skadedyr inde i butikken. Og når den slags sker, så får vi lynhurtigt lukket det mistænkte område af og får tilkaldt Mortalin, fortalte Jacob Nielsen.

Men efter flere timers søgen viste det sig, at der hverken var noget skadedyr eller nogle spor at finde.

Butikken kunne derfor slå dørene op igen den efterfølgende morgen.

- Butikken er nu undersøgt i samarbejde med Mortalin, og der er IKKE fundet nogle dyr. Vi åbner desværre ikke mere i dag (fredag, red.), men tager en status igen i morgen tidlig kl. 06, og vil fortsat informere jer her på siden. Vi beklager meget de gener, det giver mange af vores kunder, fremgår det blandt andet i et opslag fra butikken på Facebook.