Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary vækker opsigt i udlandet: Det ligner en midtlivskrise

18/06/2023 06:14

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock
Parret har været på besøg i Indien.

Mest læste i dag

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary besøgte Indien på en fire-dages tur.

På den første dag af deres kongelige turné i Indien poserede de danske kongelige foran Taj Mahal ligesom mange andre kongelige, inklusive Kate, prins William og prinsesse Diana, har gjort tidligere. Kronprinsesse Mary så smuk ud i en hvid skjorte og en lang farverig nederdel, mens prins Frederik valgte et par "quirky sko".

Det skriver Express.

Prinsesse Mary af Danmark iførte sig en maxi-nederdel i silke fra Etro i turkis og koraltoner, der sælges for 23.621 kroner. Hun kombinerede den med en smart hvid bluse og et brunt maxi bælte. Som accessories valgte Mary Vega Relief guldhalskæden og det matchende Vega guldarmbånd fra Dulong. Hun havde også Delphis guldøreringe på, også fra Dulong, og Frivolity solbrillerne i grøn og gul fra Thierry Lasry.

Elsker Marys stil

Den Royale fan @ellainthecityboston kommenterede: "Mary er perfekt klædt på til lejligheden. Elsker maxi-nederdelen og hendes styling!"

Instagram-brugeren @viaggiatoredelmondo11 sagde: "Mary er tres chic" og @silvina.blanco.58 tilføjede: "Virkelig dejlig nederdel." 

En anden kongelig fan, @isabelq42, var enig i at sige, at outfittet er "et godt eksempel på, hvordan man sammensætter et fuldstændig sammenhængende look fra top til tå inklusiv accessories. Det hele hænger sammen. Elsker nederdelen og den springer ud med den sprøde hvide skjorte. Og jeg elsker Frederik og hans skæve sko! tilføjede hun. 

Kritik til Frederiks sko

Kronprins Frederik bar Metcon USA sneakers fra Nike, som var et modigt valg for de kongelige, der normalt vælger mere traditionelt fodtøj.

Med en snak om de slående blå sneakers, kommenterede den kongelige fan @monalulu999: "Fede sko til kronprinsen." 

"Elsker hans sko, og hvordan han altid udfordrer normen," sagde @maria.vilhelm, mens brugeren af ​​sociale medier @charliebenz var lidt mere kritisk og mente: "Elsker hendes udseende. Hans sko er en smule midtvejskrise."

Nogle royale fans sammenlignede fotografiet med andre ikoniske portrætter, britiske kongelige har taget, mens de tidligere har besøgt landet.

@luxmeagainpreloved havde også en kommentar til skoene "Han er i god form og kunne give nogle herrer gode tricks til tøjvalg. Han er smart afslappet, iført de rigtige stoffer og et flot farveskema til lejligheden. Skoene er tvivlsomme. Sandsynligvis meget behagelige." 

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary var på fire dages besøg. Dette var deres første besøg i Indien i over to årtier.