Københavner vandt 2 millioner kroner i Eurojackpot: Så begyndte konen at græde

28/11/2023 06:54

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Danske Spil
"Det er jo mange penge".

Mest læste i dag

Har du nogensinde siddet rundt om et veldækket middagsbord, samtalt med vennerne om drømmen om at rejse til fjerne destinationer, hvis du vandt i Lotto eller Eurojackpot?

En sådan aften har for nylig fundet sted for en midaldrende mand fra København, der netop har inviteret sin familie til et lignende scenario. Dog med den bemærkelsesværdige forskel, at han allerede har vundet præmien, og den ferierejse, som familien nu skal drøfte, er ved at blive en realitet.

Det rapporteres af Danske Spil A/S.

”Det er virkelig mange penge,” udtaler manden om gevinsten på præcist 2.022.521 kroner, som han for nylig sikrede sig i Eurojackpot.

I første omgang troede han slet ikke på den glædelige nyhed, da Danske Spil ringede for at meddele ham om gevinsten. Han antog først, at det var en sælger, der forsøgte at prakke ham noget på, men det gik hurtigt op for ham, at han rent faktisk havde vundet.

”Jeg delte nyheden med min kone: ’Vi har vundet nogle penge. Vi har vundet mange penge!’ Og hendes glæde var så stor, at hun begyndte at græde,” deler manden med et smil.

To millioner er en betragtelig sum, men det velhavende par er ikke i tvivl om, at pengene skal investeres i at rejse sammen med parrets voksne børn. Så nu drejer det sig blot om at beslutte, hvor turen skal gå hen – og her er vi tilbage ved den indledende middag.

”Vi har besluttet os for at tage på en rejse med vores børn og deres partnere. Faktisk skal vi mødes kommende søndag for at nyde en god middag, mens vi drøfter planerne. Min kone insisterer på, at hvis det står til mig, ender vi på Maldiverne, hvor vi bare skal nyde drinks hele dagen. Derfor har vi besluttet os for at lade børnene træffe valget. Jeg tror, det ender med noget eventyragtigt, men hvem ved? Det kan blive alt fra Alaska til Machu Picchu,” fortæller han.