Føtex-kunde forbløffet over bizart fund: Nu har varehuschefen brudt tavsheden

05/10/2023 06:21

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Chefen for butikken er nu krøbet til korset.

Mest læste i dag

En kunde, som gjorde en overraskende opdagelse i Føtex og undrede sig over en mærkelig transport af brød mellem butikkerne i Hillerød og Helsingør, begyndte at stille spørgsmål vedrørende butikken.

Nu har chefen for Føtex i Helsingør imidlertid givet en forklaring på de forhold, der har været genstand for spørgsmål.

Chokerende fund

For det første bemærkede kunden, at han gjorde en bemærkelsesværdig opdagelse, da han opdagede, at han skulle betale 55 kroner for 200 gram flæskesvær i butikken.

Salling Group forsvarede den høje pris ved at påpege, at Føtex' egne delikatesseflæskesvær to gange er blevet udnævnt til landets bedste af B.T., ifølge Helsingør Dagblad.

I dette konkrete tilfælde erkender varehuschefen, John Arrild, dog, at de pågældende flæskesvær skulle have været sorteret fra:

"Flæskesværene har haft tilstrækkelig tid og er ikke rå, men der er ingen tvivl om, at de ser lidt slappe ud, og de skulle selvfølgelig have været sorteret fra," udtalte han.

Kundens anden observation

De forbløffende høje priser på flæskesværene var blot en af de to ting, som kunden havde bemærket og påpeget.

Kunden bemærkede, at han undrede sig over, hvordan det samme "friske" rugbrød kunne sælges uindpakket i Føtex' bagerafdeling til samme pris som det indpakkede rugbrød på supermarkedets hylder.

Den ophidsede kunde hævdede, at det indpakkede rugbrød i butikken stammede fra Føtex i Hillerød og var fra dagen før.

Ligesom med brødet indrømmede varehuschefen, at der var begået en fejl:

"Det, der gælder for flæskesværene, gælder også for brødet. Det skulle kun have været til salg som friskbagt i en enkelt dag," lød beskeden.