Emma byggede et hus i skoven for blot 7.000 kroner - men vent til du får et kig indenfor

22/06/2023 21:08

|

Redaktionen

Foto: YouTube
Emma udlever sin drøm.

Mest læste i dag

I jagten på det perfekte hjem er præferencerne forskellige fra person til person.

Mens nogle drømmer om store huse og palæer og arbejder hårdt for at realisere disse drømme, foretrækker andre mere beskedne boliger.

Emma har altid gerne villet leve tæt på naturen, og netop nu har hun fået realiseret sin boligdrøm for blot 7.000 kroner.

Hendes hjem, der er bygget af naturlige materialer som gips og ler, minder om mange om de hytter, der findes i The Shire fra Ringenes Herre.

Du kan se billeder af både yder- og indersiden i bunden af artiklen.

Livet i skoven er ikke altid lige let, men det slår ikke Emma ud af kurs. Hun bærer vand fra floden til sit hjem og hugger sit eget træ - alt sammen noget hun nyder at gøre.

Inde i hendes ydmyge hjem er der en pejs og store vinduer uden gardiner, hvilket lader det naturlige lys strømme ind. Loftsudformningen er et kunstværk i sig selv, og det giver Emma en følelse af harmoni.

Uden for hytten finder man et komposttoilet og et badekar, der opvarmes ved hjælp af ild. Disse elementer supplerer hendes naturlige livsstil og giver en autentisk oplevelse af at være i ét med omgivelserne.

Emmas hjem er uden tvivl et eventyrhjem for enhver, der deler hendes kærlighed til naturen og ønsker at leve i harmoni med den. 

Nok også derfor har Emmas bolig fået så stor opmærksomhed verden over. Du kan se den på billederne herunder, og ellers er der flere imponerende optagelser i videoen, som du finder under billederne.

Foto: Youtube

Foto: YouTube