Elon Musk annoncerer drastiske ændringer for ALLE på X: Vil tage brugerbetaling

03/10/2023 09:40

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Angiveligt skal man fremover ty til lommerne, hvis man er blandt dem, der huserer på det populære sociale medie X.

Mest læste i dag

I en æra, hvor sociale medier er blevet et slagmark for bots og negativt sprog, træder Elon Musk nu frem med en potentielt banebrydende løsning, der kan forandre måden, vi interagerer med online verdenen.

Elon Musk deler ikke længere sin hensigt om, at der måske vil blive indført en brugerbetaling for anvendelse af platformen "X," tidligere kendt som Twitter.

Hensigten hermed er at "tacke problemet med de utallige bot-konti på Twitter," som rapporteret af AFP.

Bots, der er automatiserede konti, styret af computerprogrammer i stedet for mennesker, har i lang tid været en kilde til frustration for mange brugere.

Disse konti er berygtede for at sprede politiske budskaber og negativt sprog, hvilket underminerer den ægte dialog og udveksling af ideer, der burde finde sted på sociale medier.

Derfor kan Elon Musks foreslåede initiativ muligvis repræsentere et skridt i retning af at genskabe ægthed og pålidelighed på platformen.

Ved at indføre en månedlig betaling for brugere kan "X" muligvis etablere en barriere, der hindrer bots i at florere frit og sikrer, at kun ægte mennesker deltager i samtalerne.

Selvom dette initiativ stadig er i sin spæde start, med mange detaljer, der skal fastlægges, repræsenterer det en vigtig milepæl i kampen mod misinformation og negativt sprog på internettet.