Dansk McDonald's oplever stor mangel på kunder: Prøver nu en alternativ løsning

07/07/2023 06:11

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
Kan man ikke få kunder i biksen, må man tænke ud af boksen – og netop dette har en dansk McDonald's følt sig nødsaget til at gøre.

Mest læste i dag

Det kan være en udfordring at drive en restaurant, hvis der ikke er nogen kunder at servere mad for. Denne erfaring har en McDonald's i Kliplev måttet erkende. De er bekymrede for, at manglende kendskab til deres restaurant er årsagen til, at de ikke har tilstrækkeligt med aktivitet.

Derfor har Lauritz Herting, restaurantchefen hos McDonald's i Kliplev, besluttet at prøve en alternativ løsning. Han ønsker at bruge halmballer, placeret langs motorvejen, til at reklamere for sin restaurant.

Restaurantchefen har derfor oprettet et opslag i en lokal Facebook-gruppe, hvor han beder om hjælp, men ikke alle har reageret positivt på idéen.

"Hej alle! Vi står i en situation, hvor der desværre er få, der kender til vores restaurant, hvilket betyder, at vi ikke har meget at lave," indleder han sit opslag.

Herefter afslører han sin plan om at øge opmærksomheden omkring sin restaurant ved at reklamere på halmballer, der kan ses fra motorvejen.

"Derfor vil jeg høre, om der er nogen i dette netværk, der kender nogen, der kan hjælpe med midlertidig skiltning i form af halmballer på en af markerne, så de kan ses fra motorvejen, indtil vi får det store skilt op," lyder det fra ham.

I kommentarfeltet fremgår det tydeligt, at ikke alle har taget godt imod hans idé.

"Jeg håber virkelig ikke, at vi kommer til at se halmballer med McDonald's-skilte langs motorvejen. Sænk prisen eller forbedr kvaliteten - det kan måske tiltrække flere kunder," lyder det blandt andet i en kommentar.

En anden giver udtryk for, at de bør være mere opmærksomme, når de laver mad til kunderne, da han er utilfreds med at have fået løg i sin cheeseburger, selvom han havde bedt om det modsatte.

Heldigvis er der også positive reaktioner i kommentarfeltet, og det lykkedes at indgå en aftale om at placere reklame-halmballerne.

"Tusind tak for alle jeres henvendelser! Vi har fået det sat i gang," skriver Lauritz Herting i en kommentar til opslaget.

I kommentarfeltet understreger han desuden, at det blot vil være en midlertidig løsning, da de arbejder på at få monteret et større skilt, der vil gøre opmærksom på restaurantens placering fra længere afstand.