COOP udsender en advarsel til sine kunder

11/09/2023 11:39

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
Nu kommer COOP med advarsel til kunderne.

Mest læste i dag

Supermarkedsgiganten COOP har udsendt en advarsel om en ny phishing-mail, der i øjeblikket cirkulerer.

I denne e-mail udgiver afsenderen sig som COOP og lokker modtagerne med løfter om en belønning i form af en bonuskode. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at dette er en form for svindel.

Advarslen er blevet delt på appen kaldet "Mit Digitale Selvforsvar," som er udviklet af Forbrugerrådet Tænk, Det Kriminalpræventive Råd og TrygFonden.

I en af de eksemplariske e-mails står der: "Kære Coop-shopper. Vi åbner et nyt varehus, og i dag er din heldige dag. Vi har udvalgt 250 danske forbrugere til at deltage i en kort undersøgelse af Coop. Alle deltagere vil modtage (1) en valgfri belønning. Du kan vælge mellem gavekort, elektronik, hudplejeprodukter og meget mere. Din unikke bonuskode er: 4FG75L."

Foto: Mit digitale selvforsvar

Det er vigtigt at bemærke, at skrifttypen, der er brugt i e-mailen, ikke er den samme som COOPs officielle skrifttype, og at e-mailen ikke er blevet sendt af COOP.

Hvis du har modtaget eller modtager denne e-mail, opfordres du til at slette den med det samme og undlade at klikke på nogen links.

Du kan downloade appen "Mit Digitale Selvforsvar" gratis, og den er tilgængelig for både iOS- og Android-enheder. Gennem appen kan du holde dig opdateret om de seneste digitale trusler direkte på din telefon eller tablet.