Chokeret Janni Ree: Karsten blev helt bleg, da jeg fortalte ham det

22/04/2024 22:02

|

Redaktionen

Foto: Janni og Karsten Ree / Privat
Karsten Ree blev helt bleg i hovedet, da Janni kom hjem og fortalte ham om den triste nyhed.

Mest læste i dag

Denne artikel er første gang udgivet i 2023.

Det kom som et chok for alle 'Forsidefruerne', at programmet fra den ene dag til den anden blev sat på pause.

Særligt Janni Ree har været ude i medierne og fortælle om det 'chok' hun fik, da hun blev fortalt, at programmet ville blive sat på pause, og det endnu ikke vides, om det vil blive taget op igen.

For en ting er skærmtiden, der pludselig forsvinder, men noget andet er også den sum penge, som 'Forsidefruerne' har fået for at lave programmet.

Modsat andre lønmodtagere, så er der nemlig ikke en opsigelsesfrist på TV, og derfor gik Janni Ree fra den ene dag til den anden og havde mistet sin indtægt.

Lige netop for Janni Ree vil mange tænke, at det ikke bør være et problem, da hun er gift med rigmanden Karsten Ree, men han kommer ikke til at betale for sin kone. Faktisk så blev han helt bleg, da Janni kunne fortælle ham, at der ikke længere ville komme penge ind i husstanden fra NENT.

"Han begynder ikke at betale for mig. Han blev helt bleg, da jeg fortalte ham om det," fortæller Janni Ree i et interview med SE og HØR.

Janni Ree skal dog ikke gå længe uden en indtægt. Til Se&Hør fortæller hun nemlig, at der allerede er flere ting i søen, og at flere produktioner har kontaktet hende med henblik på at lave TV.

Hvad hun præcis skal fremadrettet, melder hun dog ikke ud.