Hun brød i gråd: Nu undskylder DR

19/11/2020 08:09

|

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

"Hvordan slår man ti fluer med ét smæk? Man klasker en somalier i øjet."

Det var ordende fra Huxi Bach under optagelserne til 'Bruuns Stue', der har en snarlig premiere på DR2.

Det skriver Ekstra Bladet. 

Rasmus Brunn er vært på programmet, som har til formål at udfordre såvel seernes som gæsternes grænser og krænkelsesparathed. Huxi Bach var paneldetalger på showet, hvor han læste ovennævnte vittighed højt. 

Brød ud i gråd

Vittigheden fik en somalisk statist til at bryde ud i gråd. Optagelserne blev derfor standset og DR blev lagt for had, da Ekstra Bladet berettede, hvad der var hændt. 

Værten bekræfter forløbet. 

"Den kvindelige statist begynder at græde, og efter det er sket, er der flere, der ikke ønsker at fortsætte programmet, så vi tager en pause og taler om, hvad der er sket," lød det fra Rasmus Bruun til Ekstra Bladet. 

Han fortæller ligeledes, at så vidt han var orienteret, var statisten bekendt med, at vittigheden ville blive fortalt. Han fortæller så, at der må være gået noget galt i briefingen. 

Optagelserne bliver droppet

Premieredatoen er lige rundt om hjørnet, men DR har nu oplyst, at ovennævnte forløb ikke bliver en del af programmet. 

"Det var den allerførste optagedag, og produktionen indså med det samme, at de ikke havde været tydelige nok overfor de medvirkende – både deltagere og statister – om, hvad programmets ramme og præmis var. Derudover blev optagelserne afbrudt, og derfor blev programmet ikke færdigt. Så af de to grunde har vi valgt ikke at sende de optagelser," skriver programchef Lisbeth Langwadt til Ekstra Bladet. 

Radioværten Iben Maria Zeuthen var pandeldeltager sammen med Huxi Bach på showet, og hun fortæller til Ekstra Bladet, at hun ikke var tilpas. 

Hun siger sågar, at det var et meget ubehageligt program at deltage i. Hun kalder det ansvarsløst og ugennemtænkt.