Bilka advarer kunder i hele landet

13/11/2020 15:13

|

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Hele Danmarks hypermarked advarer lige nu kunderne, der florerer nemlig et fupnummer, som forsøger at snyde kunderne til at tro, at de har vundet et gavekort på 5.000 kroner. 

En kunde fortæller, at det væltede ind i indbakken med spammails, efter at kunden havde downloadet Bilka Plus appen. Det er en app som giver kunderne særlige tilbud og som gør en række ting nemmere, som eksempelvis at gemme kundernes bon i appen, efter at de har handlet. 

Men nu har flere kunder henvendt sig til Bilka og fortalt, at de modtager falske mails - om alle kunder udelukkende har modtaget dem i forbindelse med Bilka Plus appen er ikke oplyst. 

Der er også en enkelt kunde i kommentarfeltet der fortæller, at vedkommende har modtaget spammails, selvom at vedkommende ikke er Bilka Plus medlem. 

Du må ikke gøre det

Bilka har derfor udsendt en advarsel på deres Facebook-side, for at gøre kunderne opmærksomme på, at det altså desværre ikke er rigtigt, hvis man modtager besked om at have vundet et gavekort på 5.000 kroner. De fortæller også, at man IKKE bør klikke på de links, som er sendt med. 

“Vi er blevet gjort opmærksom på, at flere har modtaget en mail om, at de har vundet et gavekort på 5.000 kroner. Disse mails er falske og vi opfordrer alle til at slette mailen og IKKE klikke på nogen links i mailen. Vores juridiske afdeling er underrettet. Del gerne opslaget”. Sådan skriver Bilka på deres Facebook-side. 

Flere kunder har allerede kommenteret på advarslen.

En kunde skriver til også til opslaget at nu figurerer er der også en reklame, som skriver at man kan vinde et 55” sony tv. 

“De kommer flere gange om ugen, det er afgjort forbundet med jeres plus app”, skriver en anden i kommentarfeltet. 

“Nu er det en ny Bilka der sender venneanmodninger og som deler jeres konkurrence med cyklen... jeg har sendt en privat besked så i kan se det”, skriver en anden.

Du kan se hele Bilkas opslag her: