Benjamin blev adopteret: Er i chok, da han finder ud af, hvem hans biologiske mor er

19/08/2023 19:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
I løbet af sin opvækst var det klart for Benjamin Hulleberg, at han var blevet adopteret, men det var først da han var 20 år gammel, at han fik kendskab til sin biologiske mors identitet.

Mest læste i dag

Benjamins adoptivforældre havde altid været ærlige over for ham, helt fra hans tidlige barndom. De havde åbent fortalt ham, at han var blevet adopteret, og at hans biologiske mor blot var 15 år, da hun fødte ham.

Benjamin voksede op som en livlig ung dreng og nød en tryg opvækst. Men efterhånden som årene gik, begyndte han at føle en stigende nysgerrighed omkring sin biologiske mor.

Alt hvad han vidste, var at hans biologiske mor havde truffet den vanskelige beslutning om at bortadoptere ham på grund af sin unge alder og mangel på økonomi samt støttende netværk, der skulle kunne give ham en stabil opvækst.

På sin 20-års fødselsdag modtog han en besked fra sin biologiske mor, der ønskede ham tillykke. I beskeden delte hun, at der ikke var en eneste dag, hvor hun ikke havde tænkt på ham.

"Jeg kan huske præcis, hvor jeg var, da jeg læste beskeden. Jeg var på arbejde," deler Benjamin med Good Morning America, når han taler om det øjeblik, hvor han læste sin mors ord.

Allerede da Benjamin var 18 år gammel, havde hans biologiske mor formået at finde ham på sociale medier. Efter to år havde hun endelig modet til at tage kontakt.

Da Benjamin fik et brev fra sin biologiske mor og senere søgte hende på Facebook, blev han overrasket. Han havde set hende før.

Hun havde arbejdet på samme hospital som Benjamin, på en hjerteafdeling kaldet Holly Shearer. De havde delt arbejdsplads uden at kende hinanden.

"Hver morgen passerede jeg afdelingen, hvor Benjamin arbejdede. Vi parkerede vores biler i samme garage, vi kunne have delt samme elevator, og vi anede ikke, hvor tæt vi var på hinanden," siger Holly Shearer.

Efter dette hjertevarmende møde inviterede Benjamin sin biologiske mor ud at spise, og de har holdt regelmæssig kontakt siden da. Dette beskrives af Sosialnytt ifølge Dagens.dk.

Se det rørende møde i videoen nedenfor.